Ensam är inte stark - livet som entreprenör

---

Inbjudan! 

Visa i webbläsare

 

Ensam är inte stark – livet som entreprenör! 
20 september, 2018

 

Inbjudan

SEB tillsammans med revisionsbyrån Baker Tilly Mapema bjuder på en kväll för er entreprenörer, en kväll med rådgivare och experthjälp från SEB samt Baker Tilly Mapema.

Vilka utmaningar står du inför som entreprenör? Vilka frågeställningar kan du som egen företagare komma att möta under din resa? Jobbar du med rätt rådgivare? 

Varmt välkommen!

Torsdag 20 september 2018
Kl 16.00 – 18.30

Kista Tower
BEN Business Event Network
Färögatan 33 3tr, Kista

Det bjuds på en lättare förtäring.

 

Skicka din anmälan till: 

Cecilia@mapema.se 

 

Talare

SEB 
Fredrik Josefsson - Head of Entrepreneurs and High Growth
SEB’s Expert på entreprenörskap och tillväxt. Medgrundare av Greenhouse, för tillväxtföretag. Även medgrundare till SEB Innovation Forum, ett nätverksforum med investeringstema, samt sedan 2015 Bankföreningens representant och expert i regeringens innovations och entreprenörskapsutredning.

Baker Tilly 
Matthias Vidh – VD och partner på Baker Tilly Mapema.
Matthias har under sina, nästan 25 år i branschen, träffat otalig mängd företagare och varit med på många resor från start-up till stora bolag.  Utöver VD och påskrivande revisor så sitter Matthias i styrelsen för Baker Tilly Sverige, han sitter med i valberedningen för branschorganisationen FAR, dessutom är han författare till boken ”IT-handboken, vägledning för revisorer”. Vid frågor, kontakta:
Jonas Dahlborn, SEB
070-597 79 18

Cecilia Lallerman Östman, Baker Tilly
070-222 91 90

 

---

Följ oss gärna på socialmedia!