Välkommen tillbaka till en spännande höst!

---

Mycket som händer framöver! 

Imorse när jag åkte till jobbet var det 6 grader ute. Barnen börjar skolan och samtliga kollegor på kontoret är tillbaka efter sina semestrar. Hösten står för dörren och vi går mot mörkare tider. Efter den varmaste sommaren i mannaminne ser nog fler än jag fram emot en tid med långärmat och tända ljus. 

Det är slutet på augusti och snart stundar valet! Partiledardebatterna avlöser varandra på tv och i radio, det har tapetserats manifest runt om på stan och det är nu hög tid att ta ställning för att den 9 september göra din demokratiska plikt. 

---

Spännande höst!

Det är inte bara valet som blir spännande, vi har här på Mapema också en spännande höst att se fram emot. I mitten på september så kör vi vår golftävling Mapema Open för andra året i rad. Vi hoppas såklart att vi får njuta av samma bra väder och glada gäng som förra året. 

I september kommer vi också att ha ett spännande samarbete med SEB Kista då vi kommer bjuda in er företagare, kunder och kontakter till ett möte med oss och SEB Greenhouse. Mer information och inbjudan kommer snart. 

Vi har också lanserat en ny spännande blogg - pelleskvart.se 

Vår kära kollega Per Silveby som nu gått i pension, har under många år, vid varje personalmöte givit oss värdefulla insikter och tankar. Allt detta vill vi dela med oss till er och Pelle kommer därför att fortsätta ge av sina kunskaper och tankar i form av sin egen blogg. Vi kommer också ha "Pelles outsourcade kvart" där en annan kollega kommer skriva. 

Läs mer på Pelleskvart.se 

---

Självklart kommer vi under hösten att skicka ut vår årliga kundenkät där vi frågar våra kunder vad vi gör bra respektive dåligt. Vad vi ska sluta med, vad vi ska börja göra samt områden vi inte alls behärskar. Självklart kommer vi att publicera detta via nyhetsbrevet. Förra året ledde detta bland annat till att vi hade en knapp på hemsidan där vi svarade inom 1 min under kontorstid. 

---

Vi har som målsättning att senare delen av hösten ha "runda bordet-samtal" här på kontoret, där vi bjuder in till frukost och spännande möten mellan företagare, oss på Mapema och eventuellt någon spännande föreläsare. Dessa träffar kommer vara färre deltagare och ganska intima där fokus är på bra diskussion mellan deltagarna. 

---

När hösten sedan övergår till vinter så kommer Baker Tilly byta varumärke. Vi är idag ca 35 000 personer i världen och den 3 december är det lansering för vårt nya varumärke. Namnet kommer att vara kvar men utseendet på loggan kommer att bli nytt. Mer information kommer såklart desto närmare relasedagen vi kommer!