Lucka 22 - vi sammanfattar året som har gått!

---

Sista arbetsdagen innan jul 

Dan före dan före dopparedan är det idag och såhär sista arbetsdagen innan julgranen ska kläs, julklappar ska slås in och lutfisken ska läggas i blöt så ser vi tillbaka och utvärderar året som har gått. 

---

Aktiviteter under året

När vi tittar tillbaka ser vi att vi har haft en del aktiviteter, stora som små.

• Vi inledde året att ha mindre frukostträffar här på kontoret för att prata 3:12 reglerna som då var på tapeten att ses om och förändras. Nu med facit i handen så blev förändringen inte så monumental som man först hade befarat. 

• Vi lämnade mörka januari bakom oss och blickade fram mot februari då vi hejade fram Sollentuna HC till seger när vi hade kundträff med lite mat och bra hockey. 

• Slutet på februari närmade sig med stormsteg och så också vår utmaning på kontoret, Stafettvasan! Så fredagen den 1 mars tog sig 5 tappra medarbetare sig igenom 9 mil i Fäderns spår för framtida segrar. 

• När ljuset tillslut kom tillbaka så passade vi på att se in i framtiden och höll ett seminarium vad gäller nya Dataskyddsförordningen som kommer under 2018. Vi hade ungefär 30 personer på plats vilket var väldigt roligt och hoppas kunna ge er kunder och kontakter möjlighet till ett liknande seminarium under våren. 

• Vi njöt av en härlig sommar och efterlängtad semester och väl på plats igen så anordnade vi en golftävling ute på Österåkers Golfklubb. Utvädringen efter sa att samtliga deltagare var väldigt nöjda och även detta har vi för avsikt att genomföra under 2018. 

---

Kundutvärderingen 

I oktober genomförde vi vår årliga kundutvärdering. Sammanfattningen var att våra kunder är mer nöjda med oss vilket vi tycker är otroligt roligt. Däremot ser vi att det är några delar som vi verkligen behöver förbättra oss på, ett exempel är tillgängligheten där vi har blivit sämre än föregående år. Vi ser självklart över detta då våra kunders feedback är otroligt viktig för oss. 

---

Socialt ansvarstagande 

Under året har vi sponsrat tre olika lokala klubbar i Sollentuna, Sollentuna HC, Badmintonklubben samt Sollentuna Fotbollsklubb. Utöver det stödjer vi olika typer av organisationer, exempelvis Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle. 

Vi har också vid två tillfällen engagerat oss för Hemlösa.se som är en ej vinstdrivande förening där samtliga pengar går tillbaka till föreningen och samtliga involverade jobbar ideellt. Det är startat av, en gång i tiden hemlös kille vid namn Kavian Ferdowsi och idag delar man ut mat och förnödenheter till ungefär 400 personer dagligen. 

"Varje dag hjälper vi hemlösa som spenderat natten utomhus, de flesta har inte fått någon ordentlig sömn. De träffar oss på morgonen för den dagliga frukostutdelningen och sedan kan de komma till Hemlösas Kulturhus och vila, sova eller delta på någon av de 25 aktiviteter som vi arrangerar."  

---

En annan bild av Baker Tilly Mapema, följ oss på sociala medier!