---

Att ge till andra

 

Utöver att vi ska trivas på jobbet, vara tillgängliga för våra kunder samt leverera kvalitet har vi som en del i vår affärsidé att vara en stark aktör på vår lokala marknad. Vilket också innebär att vi försöker stödja olika typer av projekt som bidrar vill ökad nytta för hela samhället och inte bara sådant som är direkt kopplat till vår verksamhet. Det handlar också om att ge till dom som är mest utsatta i vårt samhälle, dom som bor på gatan eller dom som kanske har hamnat i någon form av utanförskap. 

 

Här presenterar vi några av dom organisationer och föreningar som vi idag sponsrar. Vill du läsa om alla våra sponsorskap vi deltar i så finns det mer att läsa på vår hemsida http://csr.mapema.se/

---

Hemlösa.se är en icke vinstdrivande förening som startades 2010. Verksamheten bedrivs utan några mellanhänder, vilket innebär att alla bidrag går oavkortat till föreningens arbete med att hjälpa de hemlösa i samhället.

Varje dag hjälper vi hemlösa som spenderat natten utomhus, de flesta har inte fått någon ordentlig sömn. De träffar oss på morgonen för den dagliga frukostutdelningen och sedan kan de komma till Hemlösas Kulturhus och vila, sova eller delta på någon av de 25 aktiviteter som vi arrangerar.

Huvudsponsorer till Sollentuna HC 

Under 2 år har vi varit huvudsponsorer till vår lokala hockeyklubb Sollentuna HC som idag spelar i Hockeyettan. Därtill har vi bland annat sett till klubben har fått nya vattenflaskor till samtliga spelare! 

---

Genom Baker Tilly Sverige är vi med att bidra till organisationen Giving People som exempelvis runt jul delar ut mat och presenter till familjer runt om i Sverige som inte har pengar nog att fira jul. Här får man anmäla sig att man vill ge, sedan matchas man ihop med en familj som man kan åka ut till och ge ex några kassar mat. Runt jul kan man också skänka julklappar, men även när julen är över så finns det barn som är i starkt behov av vinterkängor eller vantar.