Som att komma hem!

---

Det är 168 timmar under en vecka, lyckas vi komma i säng ordentligt och inte har småbarn som stör eller en respektive som snarkar får vi kanske ihop dom 8 timmar som forskningen säger att vi behöver. Detta gör att ungefär 33% av veckan går åt till att sova! 

Är vi på jobbet 8 timmar varje dag, så spenderar vi ungefär 25% av veckan på vårt jobb. Ska vi också ta oss till och från jobbet så kan vi snabbt lägga till 5% av vår tid som den genomsnittliga Stockholmaren har i restid. 

Så visst är det viktigt att trivas på sitt jobb, känna att man är en i gänget, lite som att komma hem. För oss på Baker Tilly Mapema har vi tagit det aningens längre och satt upp Trivsel som ett av våra värdeord, för om vi trivs tror vi att ni som kunder också trivs! 

---

Hur efterlever vi Trivsel? 

Så hur ska vi efterleva Trivsel för att ni kunder och kontakter också ska känna det? 

Vi har laddat ordet tillsammans och detta är vad vi har sagt och hur vi kommer att efterleva det. 

Hej - Vi säger alltid hej och hej då till alla, även till er kunder, även om vi inte känner igen er! 

Familjär - Vi tror att vår fantastiska Camilla i receptionen bidrar till känslan av att komma hem! 

Sedd - alla människor har ett behov av att bli sedda och detta bidrar vi alla med här på byrån, kanske mest och bäst är vår VD Matthias som är ett föredöme när det kommer till att se andra! 

Tänka - vår kära medarbetare Bengt är ett annat föredöme när det kommer till att tänka på oss på kontoret, lite nu och då står det fikabröd, eller hembakat knäcke till oss i köket och även där bidrar till vår "hemma hos" känsla! 

Säg tack! 

---

Glöm inte att följa oss på sociala media!