Kunskap är nyckeln till framgång!

---

Pelles kvart!

En gång i månaden så träffas samtliga medarbetare på Baker Tilly Mapema på kontoret i Sollentuna för att ha ett gemensamt personalmöte. Varje gång lämnar vi utrymme för vår kära medarbetare Per som har jobbat med revision under väldigt många år. Vi kallar detta för Pelles kvart, där han delar med sig av sin kunskap till oss andra på kontoret. Detta kan resultera i att vi exempelvis får lära oss mer om  ISA (International Standards on Auditing). 

---

Kunskap och Lilla Aktuellt

Kunskap är ett annat av våra värdeord och en del i detta är att ta vara på våra kollegors otroliga kunskap. Att se till att alla på byrån kommer till sin fulla rätt och får utnyttja sin kunskap på bästa sätt. Att rätt person är på rätt plats men också att den personen som vill utvecklas och ta nya steg får möjligheten att göra det. För oss är kunskap nyckeln till framgång. 

 

Även vår VD Matthias har en fantastisk kunskap och också förmågan att förmedla denna till våra kunder, här är ett citat vi har fått från nöjda kunder: 

"Ja, vi ÄLSKAR Matthias. Han är grym! Vi sa efter mötet att han förklarar precis så man förstår, det är som utbildning på Lilla Aktuellt nivå. Han tar ett svårt ämne och ser till att lekmän som vi fattar :-)

Vi är så glada för att du hjälpte oss med kontakten till honom." 

 

 Trevlig helg önskar vi på Baker Tilly Mapema! 

---

Kom ihåg att följa oss på sociala medier!