Vi tackar för en fin vår och nu ska vi ladda batterierna inför hösten!

---

Tack för en fin vår!

Vi kan sammanfatta året som gått med att det hitintills har varit intensivt men också händelserikt. Hösten 2016 skickade vi ut en enkät till alla er kunder och fått väldigt bra respons på denna. Resultatet visade också att ni gärna vill att vi ska vara mer proaktiva och erbjuda mer.

Utifrån detta så har vi vid fyra tillfällen denna vår haft frukostseminarium för samtliga kunder och även på detta fått väldigt bra återkoppling. Vi har dels pratat 3:12 regler men också haft frukostseminarium i Wenner-Gren center där vi har fått lära oss om nya GDPR lagen som kommer 2018. 

Vi har också under våren börjat jobba med digitaliseringen och i höst kommer vi kunna erbjuda samtliga kunder redovisningstjänst i molnet, Mapema Online. Information kring detta samt seminarium skickas ut efter sommaren. 

Är du intresserad av detta redan nu så kan du skicka ett meddelande till Cecilia@mapema.se så kommer hon berätta mer om den nya tjänsten. 

---

Nu tar vi semester! 

Från och med nästa vecka så är kontoret stängt och vi är tillbaka igen den 31 juli, vi önskar alla en riktigt trevlig sommar och ser fram emot en spännande och händelserik höst. 

---

Besök oss gärna på våra sociala medier!