Lucka 5 - digital digital digitalt

---

Första steget i sin digitala strategi

Det kommer onekligen att handla en del om digitalt i denna kalender. I vår bransch så det är det allt man pratar om, det digitala! Hur ser det ut i er bransch? Har ni någon som ligger i bräschen och sticker ut hakan, eller har alla kommit relativt långt?

 

Vissa bolag gör ju så att vi människor ändrar beteende på grund av deras produkt. Bolag som har sett möjligheter där andra inte har. Tydliga sådana företag är tex AirBNB som idag har fler hotellnätter än många av stora kedjorna tillsammans. Eller Ûber som har ändrat hela taxirörelsen. Vår största lysande stjärna är kanske Appel, för hur många av oss satt med sin telefon i soffan och surfade innan smart telefonen kom in i våra liv?

 

För att ta fram sin egna digitala strategi så behöver man först titta på vem som är ens kund, nämligen skapa en personas. Under kommande dagarna kommer ni att få svara på frågor, för egen del och det till slut kommer att ge er egen kund. 

---

Reflektera!

Tiden innan jul springer i ilfart likt Usane Bolt på 100 m, och det är ibland svårt att reflektera över tiden innan, under eller efter! 

Stanna och reflektera, tiden springer annars ifatt oss. Reflektera över dom sista månaderna, vad har hänt under hösten, håller du dig till din strategi? 

Diskutera och reflektera över komma år: 

Vad ska du börja göra?

Vad ska du sluta göra?

Vad ska du fortsätta göra? 

---

Här delar vi med oss av nyheter samt andra intressanta artiklar, se till att inte missa något, följ oss!