Första nyhetsbrevet från Baker Tilly Mapema

---
---

Julkalendern blir starten på nyhetsbrevet

Nu lanserar vi vårt nyhetsbrev här på Baker Tilly Mapema. Vi hoppas att med detta brev kunna informera om ex nya regler som kommer, eller kanske tipsa på sådant som händer, om vi kanske anordnar något event eller seminarium. Vi hoppas att ni, våra läsare, ska tycka detta är intressanta och relevanta ämnen. 

Vi drar igång med julkalendern, där vi varje arbetsdag, under december månad kommer att ge er läsare något extra. Det kan handla om hur man som företagare ska förbereda det nya året. Hur du som företagare kommer att lyckas på nätet, eller tips på bra korta filmer! 

Nu kör vi! 

Vilken ära att få tipsa om den första luckan i kalendern!

Det närmar sig snart 2 advent och förhoppningsvis får vi lite mera tid till reflektion! Förhoppningsvis är fönstren pyntade och kanske har julklapparna börjat att köpas. 

Detta klipp har delats på sociala medier miljoner gånger runt om i världen, och det handlar om Simon Sinek och hans otroligt starka modell men simpla modellen "den gyllene cirkeln" och frågan varför. Hur gör dem som lyckas och varför känner vi som vi gör för vissa varumärken?

Vi på Baker Tilly vill skicka ut så att du också kan skapa detta med dina kunder, i offerter mm. Klippet är ett av TED-talks mest sedda klipp och ligger som nummer 3 "How great leaders inspire action". Det är strax under 20 min så luta dig tillbaka och spela gärna upp det med din Iphone!

 

https://www.ted.com/playlists/171/the_most_popular_talks_of_all?utm_source=tedcomshare&utm_medium=email&utm_campaign=tedspread

---

Du kan också följa vårt arbete på LinkedIn klicka på ikonen!